HOME
OVER STREAM
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
ORGANISATIE ONTWIKKELING
CONTACT
LINKS
Symfoia-scan

STREAM werkt met de unieke Symfoia-scan en is daarmee nog beter in staat ontwikkelingsprocessen in een organisatie  te begeleiden en individuen te coachen. De uitkomst van de scan vormt direct de start voor een ontwikkelingsproces.
Het grote voordeel is dat het ontwikkelingsplan heel concreet de ontwikkelingsgebieden aangeeft en dat de coaching veel efficienter en vooral veel effectiever kan zijn.

Symfoia meet 'soft skills', ook wel 'zachte' kanten van competenties genoemd. 'Hardskills' zijn veel gemakkelijker te meten. Die lees je van een CV. Het gaat om werkervaring, opleiding, vaardigheden en kennis. Symfoia meet de hardskills niet.

Softskills zijn de aspecten van houding, gedrag, denken en voelen, die je niet direct zintuigelijk waarneemt, maar wel intuitief kunt aanvoelen. Softskills bepalen of iemand past in de cultuur van een organisatie, of in een team goed samenwerkt, of iemand zich goed in zijn vel voelt. Softskills zijn moeilijk te meten, omdat ze deels aspecten zijn van het onderbewustzijn. Doordat Symfoia in staat is gebleken een uniek en integraal denkmodel te vertalen naar een concrete scan, kan iets 'softs' toch keihard meetbaar - en dus objectiveerbaar- gemaakt worden.

De toegevoegde waarde van de scan is:

- voor individuele mansen: zelfinzicht voor het maken van de juiste keuzes
- voor teams: inzicht in teamrollen en direct zicht op verbetering van teamprestaties
- voor de organisatie als geheel: 'grip' op cultuur, identiteit, gemeenschapsvorming, ziekteverzuim en de     ontwikkeling van het mentale kapitaal
- voor beleving en inspiratie: nieuw managementdenken gericht op leiderschap en toegevoegde waarde

De vragenlijst voor de scan kunt u via onze website invullen wanneer u een inlogcode ontvangen hebt. Wilt u een code aanvragen, neemt u dan contact met ons op voor informatie.

Bestaande klanten van STREAM met wie afspraken zijn gemaakt voor het invullen van de Symfoia-scan kunnen hier inloggen

STREAMcoaching   
Laan van Niftarlake 23   
3612 BL Tienhoven   
06 300 42 793   
Stuur een e-mail