HOME
OVER STREAM
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
ORGANISATIE ONTWIKKELING
CONTACT
LINKS
Executive coaching

Executive coaching richt zich op managers en ondernemers die een klankbord zoeken om hun eigen functioneren te bespreken en te evalueren, die hun (persoonlijk) leiderschap verder willen ontwikkelen. Leiderschap ontwikkelen betekent meer jezelf worden, weten wie je bent en waar je voor staat. Weten welke bijdrage je wil leveren, wat je waarden en overtuigingen zijn. 

Wie zelf gemotiveerd en geinspireerd is, motiveert daarmee ook anderen. Ziel en zakelijkheid kunnen daarbij uitstekend samengaan. De dagelijkse werkelijkheid is echter vaak hectisch, complex, onzeker en soms eenzaam. Hoe houd je dan jezelf in balans en scherp om uitdagingen aan te gaan? Executive coaching kan een antwoord zijn op deze vragen. De coach reikt u telkens dat aan waardoor u zich  bewust wordt waar uw kracht, maar ook waar uw blokkades of remmingen liggen die uw functioneren beinvloeden. Met de inzichten die u hiermee ontwikkelt creeert u zelf het gereedschap waarmee u effectiever kan opereren.

De executive coach luistert, hoort wat er achter de woorden zit, plaatst zaken in perspectief, nuanceert, confronteert als het nodig is en geeft ruimte aan 'out of the box' denken.

STREAMcoaching   
Laan van Niftarlake 23   
3612 BL Tienhoven   
06 300 42 793   
Stuur een e-mail