HOME
OVER STREAM
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
ORGANISATIE ONTWIKKELING
CONTACT
LINKS
Personal coaching / Life coaching

In hoeverre kunnen wij invloed uitoefenen op onze levensloop, hebben wij onze koers zelf in de hand? Hoe bepalend zijn de omstandigheden voor ons welbevinden, ons geluk, onze gezondheid.

Ons leven wordt voor een groot deel bepaald door ons voelen, denken en handelen. De vraag is echter of wij dat voelen, denken en handelen zelf in de hand hebben of dat we worden geleefd door een proces dat daarin onafhankelijk zijn gang gaat.
Vaak is dat laatste het geval. We denken wel dat we vanuit onze ratio onszelf sturen, maar meestal reageren we volgens een volledig geconditioneerd patroon. We hebben het alleen niet in de gaten.

Wanneer we ons meer bewust worden van onze mogelijkheden om zelf daarin keuzes te maken, kunnen we meer 'ergens naartoe' leven (het fijn) in plaats van 'ergens vanaf' (de pijn). We gaan meer creeren in plaats van reageren en responderen. Door helder te krijgen waar onze wensen, doelen en waarden liggen en daar naar toe te sturen, bereiken we wat we werkelijk willen in het leven.

STREAMcoaching   
Laan van Niftarlake 23   
3612 BL Tienhoven   
06 300 42 793   
Stuur een e-mail