HOME
OVER STREAM
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
ORGANISATIE ONTWIKKELING
CONTACT
LINKS
Persoonlijke Ontwikkeling

In ons bestaan hebben we te maken met een constante factor, namelijk verandering. Deze veranderingen vinden zowel plaats in de wereld waarin we leven als binnen onszelf. Verschillende fasen en gebeurtenissen dwingen ons tot afstemmen en aanpassen. Ze dagen ons uit te groeien, om kracht en veerkracht te ontwikkelen. Wanneer we, vaak door omstandigheden gedwongen, onze grenzen verleggen, blijken we zelfs over veel meer mogelijkheden te beschikken dan we ooit gedacht hadden.

Door middel van coaching en training nodigt STREAM u uit om meer uit uw leven te halen dan waar doorgaans de nadruk op ligt, namelijk 'het in de lucht houden van de bordjes'. In plaats van te reageren op omstandigheden, het doorlopend oplossen van alle voorbijkomende problemen, leert u dat leven, die loopbaan, die relatie, te creeren die bij u past en waar u zich prettig in voelt.

U zult zien dat u, op elk gebied, veel meer zelf in de hand hebt dan u ooit voor mogelijk had gehouden. U ontwikkelt meer inzicht, meer energie, minder stress, meer creativiteit, meer (zelf)vertrouwen, meer passie, meer denken vanuit mogelijkheden, meer commitment, meer effectiviteit, kortom meer persoonlijk leiderschap.

U zult meer in staat zijn u te verhouden tot 'dat wat er is', ofwel het accent verschuift van hebben en moeten naar zijn, van angst naar vertrouwen en plezier.

Op gebied van Persoonlijke Ontwikkeling biedt STREAM:
- Life coaching / Personal coaching
- Loopbaancoaching
- Burnout coaching
- Relatie coaching

STREAMcoaching   
Laan van Niftarlake 23   
3612 BL Tienhoven   
06 300 42 793   
Stuur een e-mail