HOME
OVER STREAM
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
ORGANISATIE ONTWIKKELING
CONTACT
LINKS
Coaching

Organisaties bestaan uit mensen en dus wordt het succes van een organisatie voor een groot deel bepaald door de persoonlijke resultaten van die mensen. Om die resultaten zo optimaal mogelijk te laten zijn werkt STREAMcoaching met mensen aan ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Coaching is daarbij een persoonlijke en effectieve vorm van begeleiding. De coach houdt de coachee door middel van het stellen van vragen een spiegel voor, zodat deze de kans krijgt zich bewust te worden
- waarom de situatie is zoals die is
- waarom hij doet wat hij doet en
- waar de mogelijkheden voor hem liggen om daar eventueel verandering in te brengen

Wij leren mensen hoe zij volop in hun eigen kracht kunnen functioneren. Belangrijke aandachtspunten daarbij zijn het nemen van eigen verantwoordelijkheid, zelfsturing en creeren in plaats van reageren. Wie hier inzicht en vaardigheid in krijgt, zal ook in de toekomst in staat zijn om resultaten en doelen te realiseren. En zeker zo belangrijk: hij zal dit op een ontspannen manier en met plezier kunnen doen.

Mede daardoor is deze manier van coachen niet alleen geschikt om competenties en resultaten te vergroten, maar werkt zij ook preventief richting verzuim en conflict. En andersom zien wij symptomen van onbalans, als onvrede, stress, (dreigende) burnout, conflict, slechte werksfeer, e.d. niet slechts als problemen die opgelost moeten worden, maar als signaal en uitdaging om te kunnen groeien.

STREAM biedt
- Executive coaching
- Personal  coaching / Life coaching
- Loopbaan coaching / Outplacement trajecten
- Burnout coaching

STREAMcoaching   
Laan van Niftarlake 23   
3612 BL Tienhoven   
06 300 42 793   
Stuur een e-mail