HOME
OVER STREAM
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
ORGANISATIE ONTWIKKELING
CONTACT
LINKS
Analyserende scan

Ieder ontwikkelingstraject, zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als organisatie ontwikkeling, kunnen wij specifiek op uw situatie en behoefte afstemmen. Onze vorm van integraal coachen en trainen is concreet, snel en komt tot de kern van de vraagstelling (vaak de onbewuste vraag achter de vraag). Om uw uitgangssituatie zo snel en volledig mogelijk in beeld te krijgen, beginnen we met een orienterend gesprek, dat we kunnen aanvullen met een individuele-, team- of organisatie- scan aan de hand van een uitgebreide vragenlijst.

Op deze manier creeren we een kaart die op verrassend heldere wijze laat zien waar de aandachtsgebieden voor ontwikkeling (voor uw werknemers, team of organisatie) liggen, waar onderliggende patronen en blinde vlekken zitten. U ontvangt van ons de scan met daarbij een uitgebreid rapport. Aan de hand van het beeld dat ontstaat kunnen we, in dialoog, bekijken hoe een traject het beste ingevuld kan worden. Waar wilt u aan werken en wat is daarvoor nodig.

Symptomen als lage effectiviteit / produktiviteit, (dreigende) burnout, slechte werkrelaties, conflicten e.d. worden aan de hand van de scan vaak ineens heel verklaarbaar. Oorzaken en belemmerende patronen kunnen aangepakt worden.

STREAM werkt met de Symfoia-scan. De vragenlijst kunt u via onze website invullen wanneer u een inlogcode ontvangen hebt. Wilt u een code aanvragen, neemt u dan contact met ons op voor informatie.

Bestaande klanten van STREAM met wie afspraken zijn gemaakt voor het invullen van de scan kunnen hier inloggen.

STREAMcoaching   
Laan van Niftarlake 23   
3612 BL Tienhoven   
06 300 42 793   
Stuur een e-mail