HOME
OVER STREAM
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
ORGANISATIE ONTWIKKELING
CONTACT
LINKS
Over STREAM

STREAM is in 2005 opgericht door Ineke Bueno. Haar ervaring in diverse managementfuncties en binnen de mediationbranche deed haar steeds meer tot het inzicht komen dat mensen en organisaties vaak zo weinig idee hebben van de mogelijkheden en het belang van hun ‘menselijk kapitaal’. Conflict, (ziekte)verzuim, onvrede e.d. worden slechts als problemen beschouwd die opgelost moeten worden, terwijl zij dikwijls signalen zijn om eens te kijken naar wat er op een dieper niveau precies aan de hand is. Wie werkelijk naar deze signalen luistert zal zien dat de vrijkomende, waardevolle informatie niet alleen bijdraagt tot herstel, maar kan leiden tot groei, tot ontwikkeling naar een nieuw (denk)niveau.

 Ineke Bueno

Vanuit deze gedachte is Ineke zich gaan specialiseren in het coachen en trainen van mensen en organisaties, met name gericht op bewustzijnsontwikkeling. Niets is boeiender dan het faciliteren van ontwikkeling naar een nieuwe manier van denken en voelen, en dus handelen, van mensen. De ontwikkeling naar persoonlijk leiderschap.

Binnen de diverse trajecten werkt Ineke samen met verschillende coaches, trainers en adviseurs, ieder met hun eigen kennis- en ervaringsgebied.

STREAM biedt trajecten voor

- Persoonlijke Ontwikkeling

- Organisatie Ontwikkeling

STREAMcoaching   
Laan van Niftarlake 23   
3612 BL Tienhoven   
06 300 42 793   
Stuur een e-mail